Activități practice cu tema “Pinguinul”

Vouă vă plac pinguinii? Dacă răspunsul este da, atunci sigur activitățile practice prezentate în acest articol vă vor fi pe plac!

1) Pinguin (model 1)

Via: Preschool Crafts For Kids

Decupați corpul unui pinguin din carton negru, apoi burtica din carton alb și ciocul și piciorușele din carton portocaliu. Îi puteți pune doi ochișori mobili sau două cerculețe de carton negru.

 

2) Pinguin (model 2)

Via: Craft Jr.

Pentru această activitate veți avea nevoie de două farfurii de carton, lipici, o foarfecă și carioci. Decupați marginea unei farfurii de carton și realizați din această margine aripile, lăbuțele și ciocul (imagine 1). Din centrul farfuriei realizați un cerc mai mic ce va fi capul. Colorați aripile și capul cu negru, ciocul și lăbuțele cu portocaliu, lipiți toate elementele împreună și adăugați doi ochișori mobili. (imagine 2)

Imagine 1

Imagine 1

Imagine 2

Imagine 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Pinguin (model 3)

Via: Kolcrafts

Pe un carton colorat albastru lipiți bucățele de hârtie colorată ca în modelul de mai jos. Puteți desena pe carton un pinguin pentru ca cei mici să construiască mai ușor piguinul.

penguin_craft

 

 

4) Pinguin (model 4)

Via: AllKidsNetwork

Desenați pe un carton negru forma piciorului unui copil. Decupați-o. Lipiți pe ea două aripioare (negre), o burtică (albă), un cioc și lăbuțe (portocalii) și doi ochișori mobili.

 

5) Pinguin (model 5)

Via: About.com

Acest pinguin  este foarte ușor de realizat. Veți avea nevoie de carton colorat, o foarfecă, ochișori mobili și un pic de lipici.

 

6) Pinguin (model 6)

Via: FreeKidsCrafts

Pictați talpa unui copil cu negru și puneți amprenta pe un carton alb. Pictați cu negru aripioarele și după ce s-a uscat pictați burtica cu alb. Adăugați doi ochișori mobili și un cioc portocaliu.

 

Comments

  1. Imi place mult pinguinul amprentat, dar si colajul arata foarte bine.

  2. Dragalase!!!

Speak Your Mind