Leap Frog – laptopul inteligent ce îi învață pe cei mici să scrie

652711-LeapFrog-Fridge-Words-Magnetic-Word-Builder-lLeap Frog este o companie ce produce jocuri și jucării educative pentru copiii de toate vârstele. De asemenea au o mulțime de aplicații ce se pot folosi direct pe mini laptopurile lor pentru copii sau pe calculatorul părinților. Toate jocurile au fost create special pentru a-i ajuta și îndruma pe cei mici în procesul de învățare, trasformând totul într-o joacă minunată.

Jucăriile create de către cei de la Leap Frog au fost premiate de-a lungul anilor și au primit încrederea părinților. Împărțite după nivelul de vâstă sau utilitate, aceste jucării vă vor fi foarte utile dacă doriți să-i învățați pe cei mici să scrie litere sau cifrele sau să învețe animalele.

Astăzi dorim să vă prezăntăm Laptopul pentru Copii ce vine în diferite forme, culori și metode de utilizare. Alegeți-l pe cel care se potrivește copilului dumneavostră și distracția poate să înceapă!

Leap Frog – Scrierea Cifrelor Pret: 108,00 lei 

Cei mici vor învăța să scrie corect cifrele cu ajutorul acestui joc. Tot ce trebuie să facă este să traseze cu pixul anexat dupa lumini.

Ce mai poți face cu acest joc:

  • Cu această jucărie copilul va învăța: Cifrele și număratul, Formele geometrice, Noțiuni de poziționare precum: sus-jos, stânga-dreapta, Adunarea, Scăderea, Noțiuni de mai mic- mai mare. 
  • Părinții se pot conecta online la LeapFrog® Learning Path (Platforma de Învațare Leapfrog) pentru a personaliza învațarea copilului lor și pentru a afla mai multe idei și sugestii în explorarea învățarii.

Puteți afla mai multe detalii despre acest joc sau puteți să-l comandați chiar acum dând clik pe pozele de mai jos:

9427 9427_2_

 

 

 

 

 

 

 

Leap Frog – Scrierea punct cu punct  Pret: 112,00 lei 

Dacă doți să-i învățați pe cei mici să scrie literele atunci acest joc o să vă fie de ajutor, deoarece este jucăria ideală pentru învățarea scrierii punct cu punct.

Ce altceva mai puteți face cu acest joc:

  • Ghidați de punctele luminoase, copiii trasează forme și diverse modele, făcând pasul spre scrierea de nivel superior a literelor mici și mari.
  • Jocurile pline de amuzament îi ajută pe copii să își consolideze cunoștințele despre litere.
  • Prin conectare online la LeapFrog Learning Path, părinții pot personaliza învățarea, îmbogățind-o cu diverse idei și fapte de interes general.
  • Jucăria contribuie la învățarea: Alfabetului – cunoașterea alfabetului este esențială pentru scris și citit. Copiii vor învăța formele literelor și vor ști să le recunoască, facând cu aceasta primul pas spre deprinderea scrisului și a cititului; Controlării creionului – când copiii sunt încurajați să măzgălească, să coloreze sau să traseze diverse forme, ei își dezvoltă dexteritatea de care au nevoie pentru deprinderea scrierii. Literele au fome și mărimi diferite. Prin exersarea scrierii literelor, copiii și le însușesc și învață să le deosebeasca, etapă esențială în dobândirea ulterioară a scrierii independente;  Formelor – recunoașterea și realizarea formelor reprezintă fundamentul intelectual pentru dobândirea noțiunilor geometrice, copiii experimentând concret trasarea.

Puteți afla mai multe detalii despre acest joc sau puteți să-l comandați chiar acum dând clik pe pozele de mai jos:

6033 6033_2_

 

 

 

 

 

 

 

Ce alte produse Leap Frog vă mai recomandăm:

Prietenul meu Cățeluș (Jucaria perfecta pentru invatarea personala, 3-36 luni) Pret: 145,00 lei 

5367_2_

 

Măsuță de Învățat LeapStart (Măsuța este o jucărie educațională, 3-36 luni) Pret: 215,00 lei 

3892

 

Laptopul Violet ( Personalizează Laptopul LeapFrog cu 6 activități de joc) Pret: 159,00 lei 

Speak Your Mind