Play Smart – Jocuri logice pentru copii isteți

564185_344757228949181_85723584_nDe curând am făcut cunoștință cu echipa de la Play Smart.ro, un site ce promovează “jocuri pentru copii isteți și adulți deștepți!”
Și pentru că nouă ne-au plăcut foarte mult jocurile pe care aceștia le oferă, i-am rugat să ne dea mai multe detalii despre tipul de produse pe care promovează. Iată ce ne-au spus ei:

“Prin jocurile propuse de noi urmărim să dezvoltăm abilitățile logico-matematice, observația și memoria copilului.
Încercăm să stârnim curiozitatea copiilor prin jocuri cu reguli simple, colorate și frumos finisate. Și un lucru foarte important, nu dureaza mult! Sunt pe grade de dificultate, iar copilul care începe cu nivelul simplu, este captivat de frumusețea jocului și va fi motivat să treacă singur la un nivel superior. Am subliniat singur, pentru că sunt mulți copilași care își pierd răbdarea ușor sau nu se joacă singuri, ci doar împreună cu părinții.  Istețimea și răbdarea se ascut și se cizelează ușor pentru toată viața, atunci când antrenamentul minții este prin joc, nu plictisitor la un birou.”
Și pentru a vedea mai bine ce fel de jocuri veți găsi pe site-ul lor, echipa Play Smart ne-a prezentat două dintre ele, ce sigur vor fi pe placul celor mici și curioși.
Primul se numește CODUL CULORILOR și este  un joc de observație, de atenție și mai ales de logică. Prin suprapunerea pieselor transparente, fiecare cu un alt model, se va obține imaginea finala, pe care jucătorul și-o alege de la început.
Găsiți mai multe detalii despre acest joc dar și un filmuleț foarte interesant de prezentare aici: CODUL CULORILOR .sg_090_colourcode_box_2 (1)
sg_090_colourcode_game_1
Al doilea joc se numește ICOSOKU și este un joc de atenție și de calcul matematic. Dar în special de răbdare și perseverență! Jucătorul trebuie să socotească permanent suma punctelor care se adună în jurul unui reper galben, cu o cifră marcată pe el. Reconstruirea sferei pare lucru simplu, dar nu este chiar așa.

Găsiți mai multe detalii despre acest joc dar și un filmuleț foarte interesant de prezentare aici: ICOSOKU
catalogus2011_page1_image3 catalogus2011_page6_image3
Pe site-ul lor, Play Smart.ro găsiți o mulțime de astfel de jocuri pentru toate vârstele și nivelurile de dificultate. Le puteți achiziționa direct de pe site, pentru voi sau pentru a le oferi cadou prietenilor voștri. De acum nicio după amiază nu va mai fi plictisitoare!

Speak Your Mind