În vizită la Studio Kids

studio-kids-logoStudioKids nu este doar un studio unic de creație dedicat copiilor, ci este și un loc gândit pentru părinții în căutarea unei alternative cu adevărat creative pentru copiii lor.

StudioKids este o abordare unică pentru copii, un univers animat de oameni speciali și un spațiu în care copiii pot veni pentru a explora lumea prin artă, design & joc și pentru a înțelege astfel, într-un fel unic și original, universul în care trăiesc.

thumbs_dsc_8052
Fondat de către o echipă de părinți permanent conectați la noutăți și un grup de educatori talentați și carismatici, scopul StudioKids este simplu de atins: își propun să atragă copiii într-un cadru în care imaginația să le fie stimulată și să ofere astfel părinților o alternativă viabilă pentru formarea copiii lor.

 

 

Ce oferă Studio Kids:

Cursurile și Atelierele dezvoltate de StudioKids aduc în lumina reflectoarelor copiii și lasă profesorii în plan secundar.

Acestea sunt concepute pentru a constitui un prim pas în evoluția artistică a unui copil și obisnuirea lui cu scena, cu publicul, cu arta… structura fiind ideală atât pentru cei care deja cântă sau pictează cu dezinvoltură acasă sau la gradiniță, precum și pentru cei sunt timizi în fața altor oameni.  Prin jocuri de teatru, improvizație, cântând și dansând, copiii vor fi pe picioarele lor în fața altora, fără chiar să-și dea seama că sunt în centrul atenției! Aceste cursuri sunt o modalitate foarte bună de a insufla încredere, stima de sine și chiar bune abilitati de ascultare.

DSC_7670_th

Grupurile mici permit profesorilor să ia fiecare elev de la un nivel începător la un nivel intermediar-avansat, oferindu-le posibilitatea de a învăța la propriul ritm. Curriculum-ul de clasă este conceput pentru a asigura dezvoltarea calificată, dar așa încat fiecare cursant să aibă libertatea de a-și promova în mod individual creativitatea.

Pentru lista completă și orarul pe zile a atelierelor și cursurilor dați click pe Calendar.

DSC_8045_th

Pe lângă Cursuri și Ateliere, echipa Studio Kids organizează și o mulțime de Evenimente Speciale, cum ar fi:

  • Educație 3D
  • Seara de Povești
  • Teatru pentru Copii
  • Karaoke
  • Ateliere Creative

Dacă doriți să aflați mai multe despre Studio Kids și despre toată oferta lor educațională, îi puteți contacta folosind datele din secțiunea contact de pe site-ul lor.

thumbs_dsc_7463 thumbs_dsc_7493 thumbs_dsc_7598 thumbs_dsc_7775 thumbs_dsc_7947thumbs_dsc_7585

Speak Your Mind