La mulți ani, Spider-Man!

La mulți ani, Spider-Man!

Spider-Man este unul dintre cele mai iubite personaje de desene animate din lume. Idolul multor generații, Omul-Păianjen a fost creat de Stan Lee împreună cu Steve Ditko și a apărut prima dată în revista de benzi desenate Amazing Fantasies în august 1962.

Povestea îl prezintă pe eroul nostru ca fiind un orfan crescut de unchii săi, May și Ben. Ajuns la vârsta adolescenței acesta trebuie să se lupte nu numai cu forțele răului ce amenință lumea dar și cu propriile lui sentimente și trăiri. Ca și super erou el este caracterizat prin agilitate, abilitatea de a se lipi și agăța de diverse suprafețe dar și prin faptul că poate trage cu pânze de păianjen pentru a-și imobiliza inamicii.

Seria The Amazing Spider-Man este poate una dintre cele mai de succes benzi desenate din lume. Acestea îl urmăresc pe Peter Parker de-a lungul vieții cum se transformă dintr-un adolescent cu probleme într-un adult împlinit.

Pe marile ecrane și-a făcut debutul în 2002 cu filmul Spider-Man ce l-a avut în rol principal pe Toby Maguire. În 2012 s-a lansat al patrulea film cu Spider-Man, ce a avut un succes răsunător.

 

Dacă piciul tău este fanul acestui personaj iată câteva activități distractive cu Spider-Man!

Fișe de colorat cu Spider-Man

Activități practice cu super eroi 

Jocuri și desene animate cu Spider-Man

Idei inedite pentru a organiza o petrecere perfectă “Spider-Man” 

Spor la lucru!

Speak Your Mind