Colecția “Decorațiuni de Crăciun” ( partea a treia)

Coronițe decorative de Crăciun

1) Coronițe simple

Via: With or Without Nap

Aceste coronițe sunt foarte ușor de realizat mai ales cu copiii mai mici care nu au răbdare foarte multă să lucreze. Decupați coronițele din carton verde și puneți lipici pe toată suprafața lor. Adăugați apoi diverse decorațiuni (paiete, steluțe, sclipici). Perforați și puneți o panglică pentru a putea agăța coronița. Este un model simplu și de efect!

Coronițe simple

Coronițe simple

2) Coroniță cu fundițe

Via: CraftsnCofee

Decupați baza coroniței dintr-un carton mai tare. Astfel de fundițe se găsesc la librărie și sunt foarte ușor de realizat. Lipiți fundițele pe baza de carton. Acum aveți o coroniță festivă!

Coroniță cu fundițe

Coroniță cu fundițe

 

3) Coroniță din paste făinoase

Via: A Little Delightful

Pentru a realiza această coroniță deosebită  veți avea nevoie de o farfurie de carton, lipici, paste făinoase de diverse forme (fundițe), sclipici, acuarele, panglică.

Decupați un cerc în mijlocul farfuriei. Puneți lipici pe farfurie și apoi mult mult sclipici. Pastele pictați-le în diverse culori festive ( roșu, auriu, verde) și lipiți-le pe farfurie deasupra sclipiciului. Adăugați o panglică mare, roșie.

Coroniță din paste

Coroniță din paste

 

4) Coroniță din bețe de scorțișoară

Via: The Frugal Homemaker

Această coroniță deosebită este foarte ușor de realizat. Pe o bază de carton lipiți bețe de scorțișoară. Adăugați o panglică mare, de culoarea pe care o doriți pentru a putea pune această coroniță pe ușă sau la geam!

Coroniță din bețe de scorțișoară

Coroniță din bețe de scorțișoară

 

5) Coronițe din amprenta mânuțelor

Via: Nashville Parent

Pe carton colorat roșu și verde desenați multe mânuțe (după amprenta unei mânuțe de copil sau adult). Decupați-le și apoi lipiți-le împreună ori una de alta sau pe o farfurie de carton (sau un cerc decupat din carton).

Decorați coronița cu mărgele, paiete, sclipici sau nasturi și adăugați o fundă roșie.

Coroniță din amprenta mânuței

Coroniță din amprenta mânuțelor

 

6) Coroniță din cârlige de rufe

Via: Dollar Store Crafts

Pentru a realiza această coroniță veți avea nevoie de cârlige de rufe de lemn (pictate cu verde), o sârmă, mărgele roșii și o fundiță roșie.

Pe sârmă puneți câte un cârlig apoi câte o mărgea până când coroniță vi se pare destul de mare. Legați o panglică roșie și atârnați coronița pe un perete.

Coroniță din cârlige de rufe

Coroniță din cârlige de rufe

 

7) Coroniță din hârtie creponată

Via: AllKidsNetwork

Pe o bază de carton lipiți fâșii din hârtie creponată verde și apoi câteva mototoale de hârtie creponată roșie. Adăugați o fundiță roșie!

Coroniță din hârtie creponată

Coroniță din hârtie creponată

 

Alte modele ușor de realizat:

Cproniță din frunze

Coroniță din frunze

Coroniță din bețe de înghețată

Coroniță din bețe

Coroniță din vată

Coroniță din vată

Coroniță din lână

Coroniță din lână

 

 

 

 

 

 

 

Speak Your Mind