10 cărți de activități pentru preșcolari sub 20 de lei

kids-readingDacă prichindeii voștri sunt pasionați de activități matematice sau logice, atunci aceste cărți sigur vor fi pe placul lor. Pe site-ul  Libris.ro am găsit 10 cărți pe care le puteți cumpăra cu mai puțin 20 de lei, dar care le vor oferi celor mici multe ore de distacție.

Iată care sunt acestea:

1. Jocuri pentru copii inteligenți: carte de activități +3 ani: cartea conține 64 de pagini cu jocuri care îmbunătățesc spiritul de observație, capacitatea de concentrare, motricitatea fină, coordonarea ochi-mână și a simțului cromatic.

Jocuri pentru copii inteligenți – O serie de 5 cărți, pe niveluri de dificultate de la 1 la 5, cu un bogat conținut de activități antrenante, jocuri de tip uneste punctele, găsește diferențele, alege perechile potrivite, cuvinte încrucișate, labirinturi și multe altele. Aceste „bătai de cap” distractive vor captiva copiii și le vor dezvolta abilitățile de învățare.

2. Marea carte de colorat:  puștii se vor întâlni cu jucarii îndrăgite din universul copilariei, vor experimenta colorand și își vor face noi prieteni dintre personajele cărții, fie acestea păsări, insecte, animale domestice ori sălbatice. Copiii iubesc animalele, iubesc să le vadă, să le atingă și să își imagineze propriile povesti cu pisici, albine, tigri, elefanti, chiar dinozauri.

Marea carte de colorat cuprinde 3 cărți, pentru diverse vârste și niveluri de dificultate.

3. 100 de jocuri distractive și educative: 100 de jocuri distractive și educative propune copiilor peste 6 ani să își pună mintea la contribuție pentru a rezolva într-un mod creativ și amuzant sarcinile jocurilor.

4. Scrie și sterge – Jocuri cu numere: cu ajutorul cardurilor cu jocuri, copilul își va însuși cu ușurință primele notiuni matematice. Fișele ajută copilul să exerseze într-un mod amuzant numerele de la 1 la 30 și relațiile dintre ele.

5. Scrie si sterge – Jocuri cu litere: pachetul conține 40 de fișe cu activități de identificare a sunetelor și de recunoastere a literelor mari și mici de tipar;

Colecția “Scrie și sterge” conține 7 cărți cu activități diverse pentru copii.

6. Activități istețe pentru preșcolari:  copii cauta ieșirea din labirinturi, găsesc diferențele și se distrează cu jocuri de calcul și desen.

Seria “Activități istețe pentru preșcolari” conține 5 cărți pline de activități educative și distractive pentru copii.

7. Jocuri logice și de antrenament:  activitățile pe care această carte le cuprinde sunt, de fapt, provocări adresate micilor cititori. Jocurile logice, exercițiile antrenante, activitățile amuzante sunt tot atâtea ocazii pentru copii de a-și petrece timpul liber învațând prin… joacă!

Colecția Jocuri logice și de antrenament conține 5 cărți pentru copiii între 6 și 11 ani.

8. IQ Focus – In jurul meu:  ajută copilul să-și îmbunătățească atenția și, implicit, să-și dezvolte perseverența și puterea de concentrare. Cele 40 de fișe refolosibile antrenează spiritul de observație, dar îți dezvoltă și motricitatea fină, exersând ținerea corectă a instrumentului de scris. În plus, tematica aleasă îl ajuta să-ți dezvolte vocabularul.

Colectia IQ FOCUS urmărește dezvoltarea atenției și capacității de concentrare, dar și cresterea încrederii în sine și conține 6 cărți.

9. Mozaic cu autocolante: Dezvoltă-ți imaginația: cartea conține imagini mari de colorat, aceastea având siluete simple și contururi groase și precise.

10. Labirinturi și activități logice:  acest caiet de lucru îl va ajuta pe copil, în mod distractiv și plăcut, să dezvolte abilități elementare de a învața. Aceste activități te ajută să gândești creativ, să dezvolți gândirea logică  și să dezvolți spiritul de imaginație.

Labirinturi și activități logice face parte din colecția de cărți educative tipărite de editura LIBELULA.

libris.ro

Speak Your Mind