Transport gratuit prin curier + 10000 de cărți în oferta 2+1 doar pe Libris.ro

Vacanța de vară este aici iar cei mici sunt dornici să continue activitățile obișnuite de la grădiniță, așa că astăzi v-am pregătit câteva idei.

Librăria online Libris.ro are astăzi o promoție de include transportul gratuit cu curier iar pe lângă asta, au peste 10000 de cărți în oferta 2+1 gratis.

Iată câteva dintre recomdările noastre.

  • Atlase și enciclopedii copii

Cu toții știm cât de frumoase și de interesante sunt altlasele și enciclopediile, iar cele pentru copii nu fac excepție. Aceste cărți ne oferă răspunsurile la o mulțime de întrebări iar cei mici le vor îndrăgi datorită imaginilor frumoase.

Găsiți lista completă de atlase și enciclopedii aici.

  • Carte Preșcolară, Joc

Cărțile pentru preșcolari sunt distractive și educative. Acestea conțin jocuri logice, imagini de colorat, activități matematice și de dezvoltare a limbajului și îi învață pe cei mici să scrie și să numere.

Găsiți lista completă de cărți pentru preșcolari aici.

  • Cărți cu abțibilduri

Cărțile cu abțibilduri sunt foarte îndrăgite de cei mici, deoarece sunt vesele și colorate și îi ajută pe cei mici să învețe prin joacă.

 

 

Găsiți lista completă de cărți cu abțibilduri aici.

  • Cărți de colorat

Cărțile de colorat sunt preferatele copiilor de toate vârstele. Acestea se pot folosi pentru diverse activități atât creative cât și educative.

Găsiți lista completă de cărți de colorat aici.

  • Cărți literatura universală

Cei mici iubesc poveștile iar literatura universală le oferă o mulțime de cărticele haioase.

Găsiți lista completă a cărților de literatura universală aici.

  • Cărți de joc educative

Cărțile de joc educative nu trebuie să lipsească din biblioteca prichindeilor. Acestea au diverse teme precum animalele, meseriile, fructe și legume, cifrele sau alfabetul.

Găsiți lista completă a cărților de joc educative aici.

 

libris.ro

 

Citește și:

Speak Your Mind