Panouri decorative pentru grădinițe – tema “Toamna”

Iată câteva idei foarte frumoase care vă vor ajuta să decorați panourile și pereții din grădiniță sau din școală!

1) 12 reguli pentru a avea o clasă fericită

Via: http://bulletinboardideas.org/4682/12-ways-to-a-happy-classroom-apple-themed-bulletin-board/

Este un panou decorativ și educativ în același timp. Puteți vorbi despre fructele de toamnă, cum sunt merele, apoi să realizați un panou despre acest subiect. Decupați mere din carton și scrieți pe fiecare măr câte o regulă. De exemplu: Zâmbește! Dă o mână de ajutor! Fii prietenos! De asemenea pe niște mere mai mici, puteți lipi poze ale copiilor sau să scrieți numele lor.

12 reguli de aur

2) Toamna veseliei

Via: http://bulletinboardideas.org/295/we-are-jumping-into-fall/

Pentru acest panou vesel veți avea nevoie de ajutorul tuturor copiilor din grupă. Iată ce aveți de făcut: decupați multe frunze din hârtie și rugați-i pe copii să le coloreze în nuanțe tomnatice. Apoi decupați un personaj reprezentativ pentru toamnă, cum ar fi veverița care adună ghinde pentru iarnă și colorați-o și pe ea cât mai frumos. Pe panou puneți o hârtie mare colorată sau creponată și apoi lipiți toate frunzele și personajul pe panou. Mesajul scris este la alegerea dumneavoastră. Pe panoul de mai jos scrie în limba engleză : We are jumping into Fall : dar fiecare este liber să aleagă mesajul pe care dorește să-l transmită.

Toamna veseliei

3) Dovleceii veseli

Via: http://bulletinboardideas.org/2885/pumpkin-glyphs-festive-fall-bulletin-board/

Dovleacul este una dintre cele mai folosite imagini ale toamnei. De aceea vă propunem un panou vesel și foarte colorat cu tema Dovleceii veseli. Pentru a-l realiza veți avea nevoie de carton colorat portocaliu, verde și maro, dar și de poze ale copiilor și etichete cu numele lor. Decupați dovleci din carton colorat și apoi aplicați pe ei pozele și etichetele cu numele copiilor. Aranjați panoul așa cum vă place vouă! Iată propunerea noastră:

Dovleceii veseli

4) Ne place să învățăm lucruri noi!

Via: http://www.thevirtualvine.com/fall.html

Toamna este un anotimp foarte bun pentru a descoperi lucruri noi și interesante. Tocmai ce spune și următorul panou pe care vi-l propunem! Veți avea nevoie de carton colorat maro și hârtie colorată roșie, verde, galbenă și portocalie. Decupați trunchiul unui copac și apoi lipiți-l pe panou. Cu multă răbdare apoi, decupați multe frunze de toate culorile și lipiți-le și pe acestea pe panou, sub forma coroanei copacului. Lipiți câteva și la baza copacului și câteva pe panou, ca și cum ar cădea. Scrieți ce mesaj doriți dumneavoastră.

Ne place să învățăm lucruri noi!

5) Copăcelul răsucit

Via: http://ourartlately.blogspot.be/2010/10/totally-twisted-trees.html

Este o idee foarte haioasă care poate fi realizată în cadrul orelor de  activitate practică, la grădiniță sau la școală. Pentru acest panou veți avea nevoie de hărtie creponată maro, galbenă, portocalie și roșie. Iată și modelul:

Copăcelul răsucit

6) Noi iubim toamna!

Via: http://www.myclassroomideas.com/we-love-fall/

Un panou foarte drăguț și ușor de realizat. Aveți nevoie de imaginea unui sperietoare de ciori (sau alt personaj la alegerea voastră) care să aibă brațele larg deschise. Puneți pe panou o hârtie colorată și apoi lipiți desenul cu sperietoarea. Scrieți mare sus Noi iubim toamna înlocuind cuvantul iubim cu o inimă mare și roșie sau roz! Iată modelul nostru:

Noi iubim toamna!

Iată și alte modele din care vă puteți inspira: (Sursa foto : Google.com )1-7 100_2630 511 bulitenboard2 Celebrate-Autumn-Bulletin-Board-Idea Fall Board Fall_Bulletin_Boards_8 fall-bb-2011 Fall-Bulletin-Board-Display-Idea falling-for-you Fall-Trees-Bulletin-Board-Idea fallwren images IMG_0128 IMG_57051 sam_1140 SDC10800

Comments

  1. Toate sunt foarte frumoase!

Speak Your Mind