Panouri decorative (luna noiembrie)

1) Grădinița este plină de distracție!

Via: OrdinaryMom

Panoul este foarte potrivit dacă și în luna noimebrie doriți să continuați tema TOAMNA. Decupați câteva salopete pentru sperietoarele de ciori, câteva mere roșii, adăugați pozele și niște fân decorativ și gata panoul!

Grădinița este plină de distracție!

 

 

 

 

 

 

 

2) Ce avem la masă?

Via: What The Teacher Wants

Acest panou este potrivit la tema legume și fructe de toamnă iar copiii trebuie să aducă de acasă rețetele lor preferate pe care apoi să le lipiți pe panou. În mijlocul panoului puteți lipi în locul curcanului un dovleac sau un măr.

Ce avem la masă?

 

 

 

 

 

 

 

3) Primele noastre cuvinte

Via: Two Things In Common 

Este un panou foarte util pentru copiii de grupă mare și pregătitoare care învață să scrie primele cuvinte. Fiecare copil primește câte o pană din coada curcanului pe care să scrie și să deseneze.

Primele nostre cuvinte

 

 

 

 

 

 

 

4) Cartea mea preferată

Via: Two Things In Common

Pentru acest panou fiecare copil trebuie să-și descrie cartea preferată ori în scris (pentru copiii mai mari) sau printr-un desen (preșcolari) pe o frunză.

Cartea mea preferată

 

 

 

 

 

 

 

5) Ne distrăm de minune toamna aceasta!

Via: Pecentral

Încurajați activitățile sportive în aer liber cu ajutorul acestui panou decorativ!

Ne distrăm de minune!

 

 

 

 

 

 

 

6) Mulțumesc!

Via: TeacherTime123

Chiar dacă Ziua Recunoștinței nu este o sărbătoare tradițional românească, asta nu înseamnă că nu putem realiza un panou cu această temă.

Fiecare copil, profesor sau părinte trebuie să scrie pe un bilețel pentru ce anume este recunoscător, pe care apoi le puteți lipi în holul școlii și grădiniței.

Mulțumesc!

 

 

Speak Your Mind