Colecția Decorațiuni de Crăciun (partea a doua)

Activități practice și artistice cu tema “Moș Crăciun, cel darnic și bun”

1)  Veselul Moș Crăciun

Via: Preeschool Crafts For Kids

Desenați pe un carton roșu forma mânuței copilului și apoi decupați-o. Din carton roz realizați fața și aplicați apoi doi ochișori mobili ( se pot înlocui cu ochi desenați sau făcuți din carton negru și alb). Lipiți vată la baza pălăriei moșului și pe toată barba. Atașați o panglică și agățați-l pe Moș în brad!

Veselul Moș Crăciun

2) Moș Crăciun dintr-o farfurie de carton

Via: Because I said So

Pictați farfuria cu o culoare deschisă ce imită culoarea pielii. Lipiți doi ochișori mobili și desenați gura și nasul. Dintr-o bucată de carton roșu decupați căciula și lipiți-o pe farfurie. Pentru barbă folosiți vată sau bile de bumbac (folosite la demachiere).

 

Moș Crăciun dintr-o farfurie de carton

 

3) Moș Crăciun dintr-un con de carton

Via: DLTK’s Crafts for Kids

Pentru a realiza această activitate imprimați acest model color sau alb negru.

Decupați toate elementele și lipiți-le împreună ca în model. Dacă ați ales varianta alb negru, colorați toate elementele înainte de a le lipi.

Moș Crăciun

 

4) Somnorosul Moș Crăciun

Via: DLTK’s Crafts For Kids

Imprimați varinta color sau cea alb negru. Colorați toate elementele și apoi decupați-le. Lipiți-le împreună pe un carton colorat.

Dacă doriți să transformați această activitate într-o decorațiune pentru pomul de Crăciun, decupați Moșul de pe cartonul colorat și adăugați-i o panglică.

Somnorosul Moș Crăciun

 

5) Moș Crăciun dintr-un tub de carton

Via: DLTK’s Crafts for Kids

Pentru a realiza această activitate veți avea nevoie de un tub de carton (de la hârtia igienică), acuarele roșii, o pensulă, lipici, o foarfecă, o imprimantă și carioci sau creioane colorate.

Imprimați modelul color sau alb negru și decupați toate elementele. Colorați-le pe cele alb negru și pictați tubul de carton în roșu. Lipiți toate elementele pe tubul de carton ca în modelul de mai jos.

Moș Crăciun cel fericit

 

6) Moș Crăciun din amprenta mânuței

Via: Kiddomu Kids Crafts

Pictați palma copilului cu roz și degetele cu alb. Puneți palma pe un carton colorat. Apoi cu roșu pictați căciula Moșului, cu alb blănița de pe căciulă, cu negru ochii și nasul și cu roșu gurița.

Moș Crăciun din amprenta mânuței

 

Speak Your Mind