Activități practice cu tema “Ursul polar”

1) Urs polar (model 1)

Via: KiddomukidsCrafts

Pentru a realiza acest urs polar veți avea nevoie de lipici lichid, spumă de ras, o farfurie de carton, ochișori mobili, un cerc din carton negru și două cercuri din carton alb (sau două dischete demachiante).

Într-un castron de plastic amestecați 2 linguri de lipici cu 4 linguri de cremă de ras. Cu o pensulă puneți crema de ras pe spatele farfuriei de carton și lăsați să se usuce. Puneți ochișorii, urechile și nasul cu lipici și lăsați din nou să se usuce.

 

2) Urs polar (model 2)

Via: AllKidsNetwork

Această activitate practică poate fi și una foarte educativă deoarece acest urs va fi construit numai forme geometrice. Pentru a-l realiza veți avea nevoie de carton alb sau o bucată de material textil (fetru), un carton albastru, ochișori mobili, o foarfecă și lipici. Pentru corp puteți imprima de aici modelul sau puteți decupa direct din carton un oval mare (corpul), un cerc mare (capul), trei cerculețe mici (urechile și coada) și două pătrate mici (picioarele). După ce le-ați lipit pe toate pe cartonul albastru adăugați ochișorii mobili și desenați cu o cariocă roz un năsuc și o guriță.

 

 

3) Urs polar (model 3) 

Via: Little Slice Of Life

Această activitate este plăcută și foarte ușor de realizat. Pe un carton albastru lipiți o bucată de hârtie albă în partea de jos. Imprimați un urs polar (găsiți aici multe modele) și decupați-l. Lipiți-l pe carton. Puneți lipici pe ursul polar și lipiți vată pe corpul său. Adăugați câțiva fulgi.

 

4) Urs polar (model 4)

Via: twigglemagazine

Pentru a realiza această activitate veți avea nevoie de un pahar de carton sau de plastic alb, carton alb, lipici, ochișori mobili, o foarfecă și o cariocă neagră.

 

5) Urs polar (model 5) 

Via: Crayon Wishes and Popsicle Dreams

Pe un carton albastru lipiți imaginea unui urs polar. Pe deaspra puneți aracet și mult sclipici. Decupați o bucată de carton care va fi baza globului.

IMG_4899_opt1 (1)

 

 

 

BookCity.ro

Comments

  1. foarte utiel linkurile,multumim!

  2. Foarte frumoase!

  3. Multumim Simona! Ne bucuram ca ti-au placut!

  4. Multumim si celor de la Pitici Voinici, ne bucuram ca v-am placut ursuleții polari! 🙂

Speak Your Mind