Micuța vrăjitoare și casa din pădure

Căsuța cea portocalie

Cândva, într-o seară de Halloween, o vrăjitoare mică mică se plimba prin pădure. Afară se făcea din ce în ce mai frig așa că micuța vrăjitoare căuta o căsuță mică în care să stea la căldură. Dintr-o dată, vrăjitoarea zări o bucată de hârtie colorată zburând prin aer. “Perfect!” a spus ea, “Din această hârtie îmi voi face o casă numai bună pentru mine!”

Apoi a scos o foarfecă mică din buzunar (pentru că era o vrăjitoare foarte înțeleaptă și avea mereu la ea o foarfecă) și după ce a împăturit foaia în jumătate a decupat un acoperiș micuț.

“Minunat!” a spus micuța vrăjitoare admirând noua sa casă. “Dar o să am nevoie de o ușă micuță!” Așa că a decupat cu ajutorul foarfecii sale o ușiță mică, numai bună pentru o vrăjitoare mică ce poartă o pălărie mică.

Micuța vrăjitoare a intrat în casă dar era foarte întuneric. “Trebuie să fac și două ferestre!” a spus vrăjitoarea și a tăiat și două ferestre mici în hârtia portocalie.

Dar tocmai atunci micuța vrăjitoare auzi o voce spunând:” Booooooo! Booooooo!! Boooooo hoooooo!” Era o mică fantomă și era foarte tristă.

Micuță fantomă, de ce esti tristă?” întrebă vrăjitoarea.

Pentru că vine iarna iar eu nu am o căsuță în care să stau! Boooo! Boooo hooooo!” a spus fantomița printre lacrimi.

Nu îți face probleme!” spuse vrăjitoarea. “Am să te primesc eu la mine în casă și am să-ți fac chiar și o ușă specială!

Micuța fantomă intră în casă pe ușa ei cea mică iar vrăjitoarea intră și ea pe ușa ei cea mici. Cele două prietene erau fericite să stea la căldură în căsuța lor portocalie!

Sugestie: 

Via: Rooscasa

Pentru a face această poveste mai interesantă și mai atrăgătoare pentru copii transformați-o într-un joc. Luați o bucată de hârtie portocalie și o foarfecă și decupați și voi acoperisul, ușile pentru vrăjitoare și fantomă și ferestrele. Folosiți două marionete de carton, o vrăjitoare și o fantomă.  Când ați terminat de decupat, deschideți foaia și veți obține un dovleac de Halloween!

Iată cum trebuie să tăiați hârtia:

Căsuța vrăjitoarei 1

Căsuța vrăjitoarei 2

 

 

 

 

 

Citește povestea în limba engleză aici!

Urmărește aici sau aici povestea “Micuța vrăjitoare și casa din pădure”!

Comments

  1. Foarte interesantă povestea sub forma de joc!O sa le-o spun copiilor mei si vom realiza apoi si dovleacul.E foarte frumos site-ul vostru si o sa va urmăresc!

Speak Your Mind